1. Forside
  2. Forhandlere af paddleboards

Forhandlere af paddleboards

Vi giver dig overblikket over de mest populære forhandlere af paddleboards på markedet.

I takt med den stigende popularitet, som paddleboards har oplevet, er der også dukket flere forhandlere op på det danske marked.

I dag findes der forhandlere, der udelukkende har fokus på salg af paddleboards og tilbehør, men også en lang række etablerede forhandlere, der blot har taget et udvalg af SUP-boards i sortiment.

Det betyder, at du har mange muligheder for at købe et paddleboard hos en dansk forhandler. Det kan dog være svært at skabe et overblik over mulighederne, men det har vi heldigvis hjulpet dig med.

Derfor skal du købe dit paddleboard hos en dansk forhandler

Har du besluttet at købe et paddleboard, er dine muligheder mange, og er faktisk ikke begrænset til danske forhandlere. Til trods for dette, anbefales det at holde dig til de danske forhandlere.

Når du handler hos en dansk webshop, er købet nemlig omfattet af købeloven. Det betyder blandt andet, at du altid har 14 dages returret og 2 års reklamationsret.

Ligeledes er du også garanteret, at du ikke skal betale told og andre importgebyr. Sidste fordel er, at du som regel får leveret dit paddleboard indenfor kort tid.

Forhandlere af paddleboards

De mest populære forhandlere af SUP boards herhjemme

Der findes rigtig mange forhandlere af SUP-boards på det danske marked. Netop dette faktum medfører, at mange har svært ved at beslutte sig for, hvor de skal handle.

Herunder bliver du præsenteret for et udpluk af de mest populære forhandlere, hvorfor du naturligvis vil kunne finde dit kommende paddleboard hos en af disse.

Vær dog opmærksom på, at udvalget varierer en del hos disse forhandlere. Eksempelvis er det ikke alle, der har et udvalg af paddleboards, der vil være tiltalende for den øvede bruger.

Bilka

Hos Bilka finder du et stort udvalg af paddleboards, hvoraf hovedparten af dem befinder sig i den lave ende af prisskalaen.

Deres udvalg består af produkter fra en lang række brands, hvilket omfatter følgende:

  • Surftide
  • Bestway
  • XQ Max
  • Intex
  • Spartan
  • Stermay

Derudover sælger de også en lang række startpakker. Det er pakker, der indeholder alt, hvad der skal bruges, for at komme godt fra start.

Er du på jagt efter et professionelt paddleboard, er det dog ikke hos Bilka, du finder det. Her er det bedre, at du i stedet leder hos en specialiseret forhandler.

Harald Nyborg

Vælger du i stedet at handle hos Harald Nyborg, er det også hovedsageligt paddleboards i den lave ende af prisskalaen, du vil kunne vælge mellem.

Det er ikke ensbetydende med, at det er dårlige køb, men udvalget har naturligvis sine begrænsninger. Eksempelvis er der ikke ét eneste fast paddleboard i udvalget hos Harald Nyborg.

Hertil skal det nævnes, at udvalget er relativt smalt. Vil du gerne have mange modeller at vælge mellem, vil der derfor være forhandlere, der giver bedre mening at vælge.

Paddle boards

Føtex

I og med, at både Føtex og Bilka er ejet af Dansk Supermarked, er deres udvalg stort set identisk. En stor del af de SUP-boards, du finder hos Bilka, finder du derfor også i udvalget hos Føtex.

Et af de punkter, hvor Føtex og Bilka adskiller sig fra hinanden, er i forhold til mulighederne ved Click & Collect. Her har de nemlig betydeligt flere muligheder hos Bilka.

Vil du gerne kunne afhente det bestilte SUP-board selv, bør du derfor vælge Bilka. Har det ikke den store betydning for dig, er Føtex et glimrende sted at finde et bræt til nybegynderen.

Biltema

Til trods for, at det ikke just er deres primære fokus, forhandler de faktisk paddleboards hos Biltema. Udvalget er ikke stort, men består af modeller, der appellerer til de fleste.

Udvalget består af modeller til både voksne og børn, hvorfor de fleste kan finde en passende løsning. Dog henvender de sig primært til dem, der padler på hobbyniveau.

Prismæssigt befinder Biltema sig også på et niveau, hvor de fleste kan være med. Netop dette har gjort dem til en populære forhandler.

Watery

Uanset hvilken type paddleboard, du er på udkig efter, så finder du det hos Watery. De forhandler udelukkende deres eget brand, men udvalget er ikke noget at kimse ad.

Blandt deres udvalg finder man paddleboards af typerne touring, race, allround og yoga. Netop derfor er du garanteret at kunne finde et passende bræt, uanset det tiltænkte formål.

Derudover har Watery også mulighed for at købe deres pakketilbud. Det er en fordel, da det er startpakker, der indeholder alt, hvad du skal bruge, for at komme godt fra start.

Jem og Fix

Hos Jem og Fix finder man også et mindre udvalg af paddleboards fra mærkerne Bestway og Airfun. Til trods for, at udvalget er smalt, indeholder det noget for de fleste.

Blandt vil du bl.a. støde på et paddleboard med sæde, hvilket er tiltalende for mange. Det medfører nemlig, at man nemt kan sidde på sit bræt, mens man padler.

Derudover er der også mulighed for at købe diverse former for tilbehør og udstyr hos Jem og Fix. Blandt andet fører de også et stort udvalg af forskellige våddragter til paddleboards.

Coop

Du skal ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde et passende paddleboard hos Coop. Deres udvalg er nemlig ikke blot stort – det er også meget differentieret.

Udvalget udgøres af paddleboards fra brands som RedBack og Sup-Rider, og de mange modeller adskiller sig på flere punkter. Bl.a. finder du både allround-, surf- og race-paddleboards blandt deres udvalg.

Hertil er det muligt at finde SUP-boards i de fleste prisklasser hos Coop, hvorfor udvalget indeholder noget for de fleste. Dette understreges naturligvis af, at du kan finde flere typer paddleboards.

Surfmore

SURFMORE er stedet, du skal besøge, hvis du vil have fingrene i et oppusteligt paddleboard. Deres udvalg består af nogle af de bedste brætter på markedet, og omfatter brands som Jobe, Fanatic og SURFMOREs eget brand.

Hos SURFMORE har de besluttet at holde fokus at sælge pakketilbud. Når du køber et paddleboard hos den danske forhandler, får du derfor ikke blot brættet, men også det udstyr, der skal bruges.

Da deres udvalg er meget alsidigt, indeholder det noget for de fleste. Leder man efter et såkaldt hard board, er det dog ikke hos SURFMORE, man finder det.

Menu