Der findes et stort udvalg af SUP tilbehør. Det er dog ikke det hele, der er nødvendigt. Skal du købe tilbehør til SUP board, er det derfor ikke problematisk at være en smule selektiv.

I denne artikel vil du blive præsenteret for et udpluk af det SUP board tilbehør, der er værd at erhverve sig.

Her kan du købe SUP tilbehør

Der findes mange forhandler af SUP tilbehør. Derfor bliver det næppe et problem at finde det tilbehør, du ønsker at købe.

Du kan bl.a. se nærmere på udvalget hos Watery, Surfmore og Sitontop, hvor du sandsynligvis finder, hvad du søger. Det gør sig gældende, uanset hvilke typer tilbehør, du er gået på jagt efter.

Nyttigt tilbehør til SUP board

Som tidligere angivet, flyder markedet nærmest over med tilbehør til SUP board. Derfor kan det virke vanskeligt at sortere i det store udvalg, da ikke alt er lige nødvendigt.

Fælles for det tilbehør, du præsenteres for herunder er, at det enten er nødvendigt, højner sikkerheden eller gør din oplevelse med paddleboardet bedre. Derfor er det selvfølgelig værd at investere i

#1 Pumpe

Har du besluttet at købe et oppusteligt paddleboard, klarer du dig ikke uden en pumpe. Du skal nemlig kunne pumpe luft i dit bræt, når det skal i brug.

Derudover findes der pumper, der gør det betydeligt lettere at lukke luften ud igen. Vil du gerne kunne pakke sammen på kort tid, er det en fordel at have en sådan pumpe.

#2 Vogn

Det er ikke altid lige nemt at transportere et paddleboard. Det kan nemlig være tungt at løfte rundt på, hvilket især kan mærkes i armene, hvis man skal løfte det over en længere distance.

Vil man gerne undgå dette, er det oplagt at investere i en vogn til boardet. Med en sådan vogn kan man nemlig rulle sit bræt frem og tilbage, hvilket gør transporten markant lettere.

#3 Våddragt

Det er naturligvis ikke en nødvendighed at bruge våddragt, når man padler på sit paddleboard på en varm sommerdag.

Har man planer om også at bruge det på andre tidspunkter, kan en våddragt dog være en god idé. Hvorvidt det er noget, man får brug for, er derfor en personlig vurdering, da det afhænger af den tiltænkte brug.

#4 Redningsvest

Vil man gerne føle sig sikker, når man er ude på dybt vand, bør man iføre sig en redningsvest. Det gælder også, hvis man står på et paddleboard.

Skal du købe en redningsvest til paddleboard, er det vigtigt at vælge en model, der ikke begrænser din bevægelsesfrihed. Det vil nemlig gøre det besværligt at padle.

Tips til opbevaring af tilbehør uden for sæsonen

Hører du ikke til den gruppe, der har mod på at bruge sit paddleboard året rundt, skal du naturligvis opbevare dit tilbehør.

Der findes ikke en konkret måde at gøre dette på, men det anbefales at opbevare det samlet. Du kan f.eks. investere i en såkaldt hyndeboks, du kan placere i dit skur. Heri vil du nemlig kunne finde plads til alt dit SUP tilbehør.

Menu