1. Forside
  2. Paddleboards

Paddleboards

Her på siden præsenteres du for et stort udvalg af paddleboards. Se med nedenfor.

Paddleboard priser

Et paddleboard kræver en lille investering, men den er ofte god, da den kan give timevis af god motion, underholdning og sjov på vandet. Typisk kan man købe de billigste SUP boards for cirka 1.300-1.500 kr. Priser på paddleboards varierer dog meget, da flere brands er begyndt at lave dem. Kvaliteten hænger naturligvis sammen med prisen og prisen på et paddleboard kan i dag nå op på flere tusinde kroner.

Når man kigger på prisen på et paddleboard skal man dog også have alt det tilhørende udstyr med i tankerne. Ofte sælges paddleboards som pakker, der inkluderer både pumpe, taske, sikkerhedsline og en paddel.

Paddleboard guide

Vi hjælper dig med at finde dit nye paddleboard til den bedste pris. Du får overblikket over alle mulighederne, så du kan finde frem til den, der passer bedst til dig og dine behov.

Forskellige typer af paddleboards
Som du måske har bemærket så findes der flere forskellige typer af paddleboards. Det oplagte valg for de fleste er et ‘allround’ paddleboard, ofte af den oppustelige slags. Hvis et board ikke er market som f.eks. ‘race’ eller ‘touring’ så er det et ‘allround’ paddleboard. Her har vi lavet en lille oversigt, der kan hjælpe dig med at vælge hvilken type paddleboard du skal gå efter.

Allround paddleboard
Dette er det klassiske paddleboard, som du sikkert har set på vandet og hos mange forhandlere. Denne type board er nem at gå til, fordi den er bygget til stabilitet. Det er derfor rigtig god ttil nybegyndere, men også erfarne, fordi det generelt er bygget til motion og hyggelige stunder på vandet.

Touring paddleboard
Et touring paddleboard er for mange den naturlige efterfølger til et allround board. Et touring SUP board er fortsat ret stabilt og relativt nemt at stå på. Den mest markante forskel fra et allround paddleboard består i den ofte lidt mere spidse form, som betyder at man kan derfor komme op i lidt højere fart. Touring indikerer desuden at det er et board, der passer godt til de lidt længere ture.

Race paddleboard
Disse paddleboards er for de erfarne, da de ofte er en del smallere, længere og mere spidse, fordi de er bygget til højere fart. Derfor er de også mindre stabile og kræver en god balance for at man kan stå på dem. De er særligt til dig der savner lidt mere udfordring når du er på vandet.

Yoga paddleboard
Yoga paddleboards betegnes også ofte som et ySUP board. Det er i ordets natur bygget til at man kan dyrke yoga på det, imens man er på vandet. Det er ofte meget bredt og har derfor en god stabilitet, hvilket er en forudsætning for at man kan dyrke yoga på det. De fleste ySUPs kan også bruges som et helt normalt (allround) paddleboard.

Menu