Hvilket sup tilbehør skal jeg bruge?

Mand på paddleboard

Når du surfer er det vigtigt at du også har styr på dit sup tilbehør. Der flere aspekter som du bør overveje, både sikkerhedsmæssigt, men også for at kunne tage længere ture på vandet med venner og bekendte. Udover at du selvfølgelig skal have et sup board, så skal du også have investeret i en god våddragt og en svømmevest med opdrift og komfort. Det er en del af sup tilbehøret når du aktivt surfer, hvad enten det er i kanalen, fjorden eller på den lokale sø.

Rigtig mange bliver bidte af tanken om at tage længere ture på boardet, hvorfor de også nysgerrigt leder efter sup tilbehør. Det er blandt andet vandtætte drybags, ponchoer og drikkedunke, som er oplagt sup tilbehør til din næste tur.

Oftest kan sup tilbehør som dette nemt fastgøres til dit sup board eller kajak, hvilket gør det nemt at tage med på ture. Derved kan du hurtigt komme på tur når vejret er godt!

Omklædning til din sup tur

Langt oftest er det sjovest at være flere på vandet af gangen. Det giver mulighed for fælles snak og oplevelser, mens man langsomt padler sig gennem vandet. Find de gode sommerdage med solskin, og vindstille og i har de helt rigtige omgivelser for gode ture på vandet!

At være flere afsted giver også mulighed for, at tage længere ture og man kan næsten fristes til at padle fra det ene sted til det andet med opbakning. Det kan være en tur fra havnen til den nærmeste is kiosk på stranden. Pak en drybag som holder dine ting tørre og sørg for at have skiftetøj med til omklædning. Det kan være praktisk med en poncho til omklædning, da den giver mulighed for at klæde om i fred og ro, og samtidigt giver den hurtigt varmen.

Udover skiftetøj er det vigtigt at have proviant med i form af energibarer, vand og frugt. Som surfer står man konstant i solen og man kan hurtigt blive dehydreret. Sørg derfor altid for, at have vand nok med på din tur, så du ikke bliver dehydreret. Det er vigtigt!

Du kan nemt pakke skiftetøj til omklædning, proviant i en vandtæt drybag. Køber du sup tilbehør hos en af de anerkendte mærker er du garanteret god kvalitet og produkter som passer til dit udstyr.

Hvilken elektriske pumpe skal jeg vælge?

De fleste surfere med et oppusteligt sup board har prøvet at pumpe i uendeligheder, uden at komme nogen vegne. Oftest er det et billigt board og en dårlig pumpe, som gør forskellen. Kvaliteten i håndholdte pumper kan være stor og oftest kommer man bare længst med en god kvalitets pumpe. Det kan spare dig for meget tid og frustration.

Udover de manuelle håndholdte pumper findes der også gode elektriske pumper på markedet. En elektriske pumpe til sup kan vise sig at være en rigtig god investering på den lange bane. Priserne starter ved 800 kroner for de billige, mens de bedste og mest pålidelige på markeder koster op til 1800 kroner. Se efter hvor meget tryk og volumen den givne elektriske pumpe laver og du har en fornemmelse af kvalitet og ydeevne.

Menu